O nama

Tradicija u automobilskoj industriji

Profil firme

Firma Hercegovinapromet d.o.o. nastavlja tradiciju nadaleko poznate mostarske firme Mehanizacija, u čijem krugu i djeluje. Prijeratni koncesionar nekoliko renomiranih evropskih marki automobila i poljoprivrednih mašina, nakon ratnih dešavanja u potpunosti opustošena, vraća se osnovnom zanimanju kroz koncesionarski ugovor sa Citroenom i po prvi put u Mostaru, otvara Prodajno Servisni Centar Citroen.

onama1

PSC Citroen Mostar smješten je na samom magistralnom putu M-17, na južnom izlasku iz grada. Prilaz je omogućen sa dvije strane (sa magistralnog ali i regionalnog puta). Centar se sastoji od salona automobila, servisne radionice te prodavnice rezervnih dijelova.

U salonu su stalno izložena četiri Citroenova automobila. Servisna radionica opremljena, po visokim Citroenovim standardima ( u šta ubrajamo informatičku i tele-komunikacionu opremu), specijalnim i uobičajenim automehaničarskim alatom te najnovijim aparatom Lexia za elektronsku dijagnostiku svih Citroenovih automobila, zalog su postprodajne brige ovog centra o svojim klijentima.

onama1

U krugu firme djeluje i najmodernija stanica za tehnički pregled vozila, te uskoro i vulkanizerska stanica sa praonicom. Dugogodišnje iskustvo i opremljenost su temelji naše izvanredne ponude a usluga i kvalitet, nadgradnja i garant Vašeg zadovoljstva.

Back to top