Servis

Vaš ovlašteni CITROËN serviser HERCEGOVINAPROMET uvijek na usluzi

Ovlašteni servis

U slučaju da se na Vašem CITROËN vozilu pojavi kvar, Vaš ovlašteni CITROËN serviser HERCEGOVINAPROMET d.o.o. je najbolje opremljen i edukovan za popravak Vašeg vozila koristeći CITROËN originalne dijelove.

Za naše kupce na raspolaganju imamo niz servisnih ponuda. Ovdje možete naći kratak pregled naše ponude:
– Dijagnostika,
– Specijalni alati,
– Montaža i balansiranje guma,
– Punjenje i provjera klima uređaja,
– Optika,
– Limarski i lakirerski radovi i dr.

U Vaše vozilo je ugrađen najviši dostupni nivo tehnologije u automobilskoj industriji. Mi posjedujemo specijalni alat i dijagnostičku opremu, propisanu od proizvođača, da bismo osigurali ispravnu dijagnostiku i popravak Vašeg vozila.

Sa sve bržim razvojem tehnologije, odgovarajuća profesionalna kvalifikacija uposlenika je jedna od ključnih karakteristika za zadovoljavanje potreba naših kupaca.Da bismo bili u koraku sa tehnološkim razvojem marke koje zastupamo, za naše servisne tehičare obezbjeđena je redovna edukacija, a  posjedujemo i najnovije tehničke informacije i vještine za održavanje i popravak Vašeg vozila.

Citroën Chrono service

PRIJEM U SERVIS BEZ ČEKANJA

Potrebno je brzo obavljanje zahvata na vašem vozilu? S uslugom CHRONO SERVICE, bit ćete primljeni bez prethodne najave. Vaše vozilo bit će zaprimljeno odmah po vašem dolasku i ako je potrebno na njemu će se odmah obaviti zahvat. Zahvati u sklopu usluge CHRONO SERVICE odnose se na zamjenu potrošnih dijelova (kočione ploćice, gume, amortizeri, zamjene ulja, itd.). Možete i nenajavljeni zatražiti kompletan pregled vašeg vozila od strane stručnjaka  Citroën-a. On će vas savjetovati o tome koje zahvate je potrebno obaviti na vozilu, te će vam ponuditi najprikladnije Citroën paušale.

servis2

Ukoliko želite imate mogućnost iznajmljivanja zamjenskog vozila uz prethodnu najavu po najpristupačnijim cijenama. Vozila koje možete pronaći u našoj ponudi su stara svega nekoliko mjeseci, i u vrhunskom tehničkom stanju, stoga je svako putovanje pravo zadovoljstvo.

Kontakt:
tel: + 387 36 557 825
fax: +387 36 557 826
e-mail: herceg.promet@bih.net.ba

Back to top